Gratis Spaans leren

Overal Spaans

Overal en wanneer je wilt Spaans leren waar je écht wat aan hebt

Hola!
wij zijn Lusiana en Leroy

Dit stukje is geschreven door Leroy :)

In 2020 hebben wij elkaar tijdens het sporten ontmoet. Lusiana was net vanuit Venezuela naar Nederland verhuist en sprak geen woord Nederlands. Aangezien ik slechts een paar woorden Spaans sprak betekende dit dat wij vooral Engels met elkaar moesten spreken.

Ik leerde Lusiana om te boksen en in ruil hiervoor kwam zij mij Spaans leren. Van het één kwam het ander en inmiddels zijn we al ruim 3 jaar samen.

De leuke en praktische manier waarop Lusiana mij Spaans leerde zorgde ervoor dat ik al héél snel goed uit mijn woorden kon komen. Nu willen wij deze leuke leermethode graag met andere mensen delen.


Spaans leren
Spaans leren online

Omdat ik recent zelf Spaans heb geleerd weet ik precies welke handige ezelbruggetjes en tips er zijn om snel en leuk Spaans te leren spreken.

Wij kennen veel mensen die al jaren Spaans willen leren, maar dat uiteindelijk nooit hebben gedaan. Meestal omdat de Spaanse lessen lang en saai zijn en allemaal draaien om 'taal regeltjes'. Onze cursus is leuk, praktisch en bestaat uit korte en mooie videolessen!

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen om op een leuke manier Spaans te leren waar je echt wat aan hebt.

Spaans leren online

5500+

Cursisten

100%

Tevredenheidsgarantie

100+

Lesvideo's

Gratis

Uitproberen